Wie ben ik?

Wie ben ik?

Wie is de kracht achter deze dansschool?
Mijn naam is Renate Overgoor, oprichter, eigenaresse en ook docent bij de Rebouncefamily. Op dit moment woon ik in Langedijk, maar ben ik 3 keer per week in Schagen te vinden om mijn passie over te brengen; Dans.

Naast mijn passie voor dans, sta ik 4 dagen voor de klas in het speciaal basisonderwijs en ben ik afgestudeerd Leerkracht basisonderwijs. Deze pedagogische onderlegging neem ik mee in de danslessen, zodat ik alle kinderen goed kan begeleiden in hun talenten.
Wie ik nog meer ben? Bekijk hier het interview wat ik had bij het programma ‘De Bank’, door Kitty Mertz van NoordkopCentraal.

Tot mijn 17e jaar deed ik aan turnen en ben vervolgens overgestapt naar de danswereld en alles wat hierbij komt kijken, van evenementen tot optredens. Het plezier wat ik hieraan beleef vind ik geweldig. Het geeft mij een enorme kick en goed gevoel de meiden en ook jongens de danstechnieken, pasjes en vooral ook het plezier in dansen te laten beleven.

Het is een uitdaging voor mij om anderen te inspireren en te prikkelen met mijn passie voor dans.

 

Dansen draagt bij aan een gezond en fit lichaam, maar maakt mij vooral heel erg gelukkig. Wat is er nu mooier dan dit gevoel met anderen kunnen delen?
Dit gevoel deel ik ook graag met andere, daarom zul je Dansschool Rebounce vaak tegenkomen bij evenementen in en rond Schagen.

Wil jij een keer meedoen om te kijken of de dansschool aan de Witte Paal 200 iets voor jou is? Kom dan binnen in het sportcentrum van Train4Less. De eerste keer kun je altijd GRATIS meedoen. Ik ben altijd opzoek naar nieuw talent en jongens en meiden die graag dansen.
Rebounce is laagdrempelige dansschool en dus voor iedereen toegankelijk. Daarnaast werk ik samen met diverse organisaties binnen de Gemeente Schagen om zoveel mogelijk kinderen te laten kennis maken met den sport DANS.
Klik  hier  voor het lesrooster

Print Friendly, PDF & Email