Galerij

Galerij

In deze galerij vinden jullie foto’s en video’s van diverse optredens, evenementen en lessen van Dansschool ReBounce. Dansschool ReBounce heeft verschillende stylen dans;
Streetdance                       Moderne dans                   Wedstrijdteam(s)
Hiphop                              Kidsdance                          Kleuterdans
Volg mij ook op FACEBOOK en mis zo niets van alle nieuwtjes en leuke foto’s !
Nieuwsgierig? Kom gerust een keertje meedoen. Bekijk het lesrooster.
Klik hier voor een gratis proefles

Eindvoorstelling Scagon 2022

 

Optreden Muziektuin – juli 2022

 

Algemene indruk Dansschool Rebounce

 

Eindvoorstelling 2020 – de videoclip
Tijdens de lockdown 2020 hadden wij het geluk toch buiten te kunnen dansen. Het dansjaar hebben we afgesloten met een videoclip. Chek hier de videoclip


Jubileumshow – Alpha Schagen
Het 5 jarig bestaan van Dansschool ReBounce, had ik niet mooier kunnen beleven, terugkijkend daarop ben ik APETROTS op mijn 120 leerlingen. ReBounce is gegroeid.
Kijk en geniet van alle leuke momenten. Check hier het filmpje

Wie zijn de Rebouncefamily?
Een kleine impressie wat je kunt verwachten bij Dansschool Rebounce


Bekijk hier alle video’s op het YouTube kanaal van ReBounce

 

Opening van het seizoen Muziektuin

Elk jaar verzorgd Dansschool Rebounce de opening van de Muziektuin Schagen. In samenwerking met anderen band en Henk Bakker. Er zijn vaak diverse dansvormen te zien o.a. een prachtig modern stuk, waarbij danstechnieken en elegantie samen komen.
Hippe streetdance nummers met wat meer power. De reacties uit het enthousiaste publiek zijn vaak fantastisch, ”mooi gelijk”, ”goed”, ”knap dat ze dit kunnen” en veel meer.
Door deze geweldige optredens in de Muziektuin, zijn er alweer nieuwe aanvragen ontstaan voor voorstellingen en andere openingen.
Wil jij ook dat dansschool Rebounce met het demoteam bij jouw komt optreden? mail mij renate@dance-rebounce.nl of bel gerust 06-206 87 104.

Galerij Muziektuin

Wil jij een stapje meer en opzoek naar een uitdaging, dan is de selectiegroep van ReBounce wellicht iets voor jou! Elk jaar kun je auditie doen voor deze groep, je word op basis van je talent beoordeeld door een jury. In de selectiegroep zul je moeilijkere dansjes en technieken leren. Ook zullen er gedurende het seizoen meerdere optredens zijn in de regio Schagen.

Een leuk evenement? ReBounce verzorgd ook optredens, dit geeft uw evenement of feest net dat beetje extra wat het nodig heeft. Ik verzorg ook warming-ups tot 150-200 pers. Diverse thema shows als Sinterklaas of Kerst is ook mogelijk.

Workshop streetdance op school? Kinderfeestje in mijn dansschool? Beide zijn mogelijk. Neem hiervoor contact op renate@dance-rebounce.nl
Zoals je wellicht al hebt gemerkt, er is VEEL MOGELIJK bij Dansschool ReBounce!

 

Print Friendly, PDF & Email