Galerij

Foto’s en video’s van diverse optredens, evenementen en lessen van Dansschool ReBounce. Dansschool ReBounce heeft verschillende stylen dans;
Streetdance                       Moderne dans                  DEMOteam
Hiphop                                Kidsdance                         Kleuterdans

Volg mij ook op FACEBOOK en mis zo niets van alle nieuwtjes en leuke foto’s !
Nieuwsgierig? Kom gerust een keertje kijken, de 1e les is  GRATIS.
Meld je aan voor een gratis proefles

Eindvoorstelling 2017 – Scagon Theater in Schagen

Een prachtig seizoen dat is afgesloten in het Scagon Theater. Maar liefst 80 danseressen mochten laten zien wat ze dit jaar geleerd hadden. Van kleuterdans, streetdance tot hip hop, modern en uiteraard kwamen de beide wedstrijdteams; Reflex en Demosensation ook aan bod. 11 dansgroepen lieten in maar liefst 4 shows hun dansmoves zien. Nadat de eerste 2 shows,op 09 juli, binnen een uur waren uitverkocht, waren er 2 extra shows ingelast op 15 juli. Naast ouders, vrienden en andere familie leden, heeft Kitty Mertz ook een prachtige compilatie gemaakt en is te zien via YouTube.
Ook de Burgemeester was bij show aanwezig en sprak haar enthousiasme uit.
Op naar een prachtig seizoen in 2017-2018.

Bekijk alle video’s op het YouTube kanaal van ReBounce

 

Nieuwsgierig? Kom gerust een keertje kijken, de 1e les is  GRATIS.
Meld je aan voor een gratis proefles
Bekijk alle video’s op het YouTube kanaal van ReBounce

 

Opening van het seizoen Muziektuin

Elk jaar verzorgd Dansschool Rebounce de opening van de Muziektuin Schagen. In samenwerking met anderen band en Henk Bakker. Er zijn vaak diverse dansvormen te zien o.a. een prachtig modern stuk, waarbij danstechnieken en elegantie samen komen.
Hippe streetdance nummers met wat meer power. De reacties uit het enthousiaste publiek zijn vaak fantastisch, ”mooi gelijk”, ”goed”, ”knap dat ze dit kunnen” en veel meer.
Door deze geweldige optredens in de Muziektuin, zijn er alweer nieuwe aanvragen ontstaan voor voorstellingen en andere openingen.
Wil jij ook dat dansschool Rebounce met het demoteam bij jouw komt optreden? mail mij renate@dance-rebounce.nl of bel gerust 06-206 87 104.

Galerij Muziektuin

Wil jij een stapje meer en opzoek naar een uitdaging, dan is de selectiegroep van ReBounce wellicht iets voor jou! Elk jaar kun je auditie doen voor deze groep, je word op basis van je talent beoordeeld door een jury. In de selectiegroep zul je moeilijkere dansjes en technieken leren. Ook zullen er gedurende het seizoen meerdere optredens zijn in de regio Schagen.

Een leuk evenement? ReBounce verzorgd ook optredens, dit geeft uw evenement of feest net dat beetje extra wat het nodig heeft. Ik verzorg ook warming-ups tot 150-200 pers. Diverse thema shows als Sinterklaas of Kerst is ook mogelijk.

Workshop streetdance op school? Kinderfeestje in mijn dansschool? Beide zijn mogelijk. Neem hiervoor contact op renate@dance-rebounce.nl
Zoals je wellicht al hebt gemerkt, er is VEEL MOGELIJK bij Dansschool ReBounce!

 

Print Friendly