Over mij

Over mij

Over mij lees je hier op deze pagina.
Hoi! Ik ben Renate Overgoor, oprichter, eigenaresse en ook docent bij Dansschool Dance ReBounce.
Klik  hier  voor het lesrooster

Renate Overgoor – eigenaresse

Sinds mijn jeugd hou ik me bezig met turnen en later met dansen en alles wat erbij komt kijken, van evenementen tot optredens.
Ik ben geboren op 13 november 1985 te Langedijk en woon op dit moment in Alkmaar. Tot mijn 17e deed ik aan turnen en ben vervolgens overgestapt naar de danswereld. Het plezier wat ik hieraan beleef vindt ik geweldig, al na een paar jaar kreeg ik de kans om les te geven en zo mijn eigen visie en ervaring over te brengen aan de kinderen. Het geeft mij een enorme kick en goed gevoel de meiden en soms ook jongens de danstechnieken, pasjes en vooral ook het plezier in dansen te laten beleven.
Het is een uitdaging voor mij om anderen te inspireren en te prikkelen met mijn passie voor dans.
Dansen draagt bij aan een gezond en fit lichaam, maar maakt mij vooral heel erg gelukkig. Wat is er nu mooier dan dit gevoel met anderen kunnen delen?
Dit gevoel deel ik ook graag met andere, daarom zul je Dansschool ReBounce vaak tegenkomen bij evenementen in en rond Schagen.

Wil jij een keer meedoen om te kijken of de dansstudio aan de Zijperweg iets voor jou is? De eerste keer kun je altijd GRATIS meedoen. Ik ben altijd opzoek naar nieuw talent en jongens en meiden die graag dansen.
ReBounce is laagdrempelig en dus voor iedereen toegankelijk, ik werk samen met diverse organisaties als Sportservice Schagen en de Gemeente Schagen om zoveel mogelijk kinderen te laten kennis maken met den sport DANS.
Klik  hier  voor het lesrooster

Print Friendly