Lesrooster ReBounce

Lesrooster Rebounce

Lesrooster Rebounce Schagen. Meedoen met de Rebouncefamily? Klik hier
Uiteraard mag je mij ook altijd een berichtje sturen;
renate@dance-rebounce.nl / 06 20687104

Lesrooster 2022

Woensdag
Streetdance junior 14:30 – 15:15 uur vanaf 6/7 jaar
Hiphop junior 15:15 – 16:00 uur vanaf 9 jaar
Streetdance kids 16:00 – 17:00 uur vanaf 8 jaar
Commercial dance 17:00 – 18:00 uur vanaf 12 jaar
Rebounce Crew 18:00 – 19:00 uur selectie va. 10 jaar
Modern advanced 19:00 – 20:00 uur vanaf 13 jaar
Street- & Hiphop advanced 20:00 – 21:00 uur vanaf 15 jaar
Vrijdag
Hiphop teens 18:00 – 19:00 uur vanaf 10 jaar
Musical-/Showdance 19:00 – 20:00 uur vanaf 14 jaar
Reflex 20:00 – 21:00 uur selectie va. 13 jaar
Zaterdag
Kleuterdans 09:00 – 09:45 uur vanaf 4 jaar
Kids dance 09:45 – 10:30 uur vanaf 6 jaar
Streetdance teens 10:30 – 11:30 uur vanaf 10 jaar
Demosensation 11:30 – 12:30 uur selectie va. 11 jaar

Renew                                           12:30 – 13:30 uur                     selectie va. 7 jaar

Volg mij nu ook op
FACEBOOK
REBOUNCE LEDENPAGINA (speciaal voor dansers)
INSTAGRAM
TIKTOK

Wat kun je verwachten van de danslessen bij Dansschool Rebounce?
Hoe zien de danslessen er in het algemeen uit?
We beginnen altijd met een vrolijke, maar professionele warming-up om de spieren lekker los en warm te maken. Daarna maak ik jullie wegwijs in de danswereld op de beste muziek van deze tijd. Een stukje kracht & lenigheid komt hier ook bij kijken.
Dansschool Rebounce is een no-nonsens dansschool, laagdrempelig en waar je jezelf kunt zijn en je talent kunt ontwikkelen. Wij respecteren elkaar en helpen elkaar waar nodig.

Streetdance: EXCLUSIEF in Schagen bij Rebounce. Streetdance is een verzamelnaam van dansvormen die niet zijn ontwikkeld in dansinstituten maar op straat, in clubs en op middelbare scholen. Tegenwoordig kan streetdance gezien worden als een onderdeel van de hiphop en funkdancestijlen, die al in de jaren tachtig ontstonden. Er zijn geen regels, alle bewegingen zijn goed. Streetdance is (Re)bouncen op de beat. Daarom is deze dansstyle zo populair bij Dansschool Rebounce!
Vanaf 6 jaar

Kleuters en kids dance: De les bestaat uit plezier en dansen op herkenbare (stoere) muziek, tevens werk ik met de kleuters aan hun lichaamscoördinatie, ritmegevoel en doen we spelletjes op muziek.
Vanaf 4 jaar

Techniek/Modern: Bij deze les wordt gewerkt aan de lenigheid en flexibiliteit van het lichaam. Moderne dans heeft verschillende stylen, de stylen die gedanst worden binnen Dansschool Rebounce variëren van lyrical tot uptempo modern. De groep moderne dansers treedt regelmatig op bij theaters, events en speciale gelegenheden rondom Schagen. Ben jij die moderne danser die ik zoek? Doe GRATIS mee! aanmelden
Vanaf 12 jaar

Hiphop: Voor hiphop moet je het ritme kunnen voelen. Het is behoorlijk intensief. Bij een hiphop les leer je als eerste “bouncen” dat is door je knieën gaan, op het ritme van de muziek, bij de advanced lessen zullen de danspassen ingewikkelder zijn. De passen zijn vaak los en erg apart. Hiphop Lyrical is een van de bekendste en meest gevraagde dansstijl. Met Hiphop Lyrical zijn de bewegingen op de tekst van het nummer gemaakt. Je kunt de tekst uitbeelden, maar je kan er ook willekeurige bewegingen op doen. Dit maakt Hiphop Lyrical leuk, uitdagend en vernieuwend.
Vanaf 8 jaar en vanaf 15 jaar

Commercial:
Commercial is een dansstyle die veel te zien op tv, videoclips, concerten van grote artiesten en draait om PERFORMEN. Het is een mix van verschillende stijlen zoals streetdance, Hip Hop, ShowJazz en Feminine. Tijdens deze les wordt er gewerkt aan de conditie van de danser, tempo, power en strakke uitvoering van de danspasjes.
Vanaf 10 jaar

Show Musical:
Nieuw bij Rebounce show-musical danslessen. Bij deze danslessen richt de danser zich op de verhaallijn en grote bewegingen. Bekende musicals en shows.
Uitstraling en performance is hier het sleutelwoord.
Vanaf 12 jaar

Kledingvoorschriften:
Geen buitenschoenen!
(denk aan de hygiëne in de dansschool!)
Sieraden/oorbellen zijn niet handig tijdens het dansen en kunnen gevaarlijk zijn.
Een legging of sportbroek met een dansshirt is de perfecte outfit.
Bij de moderne- & lenigheidsdanslessen draag je een legging en strak shirt. Huisregels.

PS> wist je dat ReBounce eigen dance shirts & leggings heeft, deze zijn te koop. Een stoere cap van ReBounce mag natuurlijk niet ontbreken in je Rebounce danstas. Namaak en kopieën van kleding en ontwerpen van ReBounce is NIET TOEGESTAAN.

Print Friendly, PDF & Email