Lesrooster ReBounce

Lesrooster Rebounce

Lesrooster Rebounce Schagen. Meedoen met de Rebouncefamily? Klik hier
Uiteraard mag je mij ook altijd mailen: renate@dance-rebounce.nl

Vanaf 01 maart 2021 danst Rebounce buiten (aangepast rooster)
Locatie:
Starjump / Monkey Town Schagen
Groeneweg 1
1741 TZ Schagen

Woensdag
dansen ophalen
Streetdance kids 1 + kids dance 14:30-15:00 uur 15:05 uur
Streetdance kids 2 15:15-15:45 uur 15:50 uur
Streetdance adv. 16:00-16:45 uur 16:45 uur
Demosensation 16:45-18:00 uur 18:00 uur
Reflex 17:30-18:30 uur 18:30 uur
Zaterdag
dansen ophalen
Kleuters 09:00-09:30 uur 09:35 uur
Streetdance beginners 09:45-10:15 uur 10:20 uur
Hiphop beginners 10:30-11:15 uur 11:20 uur
Reflex 11:20-12:25 uur 12:25 uur

Volg mij nu ook op FACEBOOK en mis zo niets meer van alle nieuwtjes, foto’s, lessen en andere informatie over Dansschool Rebounce. Wil je de dansjes oefenen? Meld je dan aan bij mijn REBOUNCE LEDENPAGINA

Wat kun je verwachten van de danslessen bij Dansschool Rebounce?
Hoe zien de danslessen er in het algemeen uit?
We beginnen altijd met een vrolijke, maar professionele warming-up om de spieren lekker los en warm te maken. Daarna maak ik jullie wegwijs in de danswereld op de beste muziek van deze tijd. Een stukje kracht & lenigheid komt hier ook bij kijken.
Dansschool Rebounce is een no-nonsens dansschool, laagdrempelig en waar je jezelf kunt zijn en je talent kunt ontwikkelen. Wij respecteren elkaar en helpen elkaar waar nodig.

Kleuters en kids dance: De les bestaat uit plezier en dansen op herkenbare (stoere) muziek, tevens werk ik met de kleuters aan hun lichaamscoördinatie, ritmegevoel en doen we spelletjes op muziek.

Modern: Bij deze les wordt gewerkt aan de lenigheid en flexibiliteit van het lichaam. Moderne dans heeft verschillende stylen, de stylen die gedanst worden binnen Dansschool Rebounce variëren van lyrical tot uptempo modern. De groep moderne dansers treedt regelmatig op bij theaters, events en speciale gelegenheden rondom Schagen. Ben jij die moderne danser die ik zoek? Doe GRATIS mee! aanmelden

Streetdance: EXCLUSIEF in Schagen bij Rebounce. Streetdance is een verzamelnaam van dansvormen die niet zijn ontwikkeld in dansinstituten maar op straat, in clubs en op middelbare scholen. Tegenwoordig kan streetdance gezien worden als een onderdeel van de hiphop en funkdancestijlen, die al in de jaren tachtig ontstonden. Er zijn geen regels, alle bewegingen zijn goed. Streetdance is (Re)bouncen op de beat. Daarom is deze dansstyle zo populair bij Dansschool Rebounce!

Hiphop: Voor hiphop moet je het ritme kunnen voelen. Het is behoorlijk intensief. Bij een hiphop les leer je als eerste “bouncen” dat is door je knieën gaan, op het ritme van de muziek, bij de advanced lessen zullen de danspassen ingewikkelder zijn. De passen zijn vaak los en erg apart. Hiphop Lyrical is een van de bekendste en meest gevraagde dansstijl. Met Hiphop Lyrical zijn de bewegingen op de tekst van het nummer gemaakt. Je kunt de tekst uitbeelden, maar je kan er ook willekeurige bewegingen op doen. Dit maakt Hiphop Lyrical leuk, uitdagend en vernieuwend.

Kledingvoorschriften:
Geen buitenschoenen!
(denk aan de hygiëne in de dansschool!)
Sieraden/oorbellen zijn niet handig tijdens het dansen en kunnen gevaarlijk zijn.
Een legging of sportbroek met een dansshirt is de perfecte outfit.
Bij de moderne- & lenigheidsdanslessen draag je een legging en strak shirt. Huisregels.

PS> wist je dat ReBounce eigen dance shirts & leggings heeft, deze zijn te koop. Een stoere cap van ReBounce mag natuurlijk niet ontbreken in je Rebounce danstas. Namaak en kopieën van kleding en ontwerpen van ReBounce is NIET TOEGESTAAN.

Print Friendly, PDF & Email